Të reja

Pjesemarrje ne workshop lidhur me betonet SCC, ne Panairin e Bolonjes.

Te rejat me te fundit lidhur me betonet dhe perberesit e tij u prezantuan ne Panairin e Bolonjes. Midis tyre projektimi, prodhimi, kontrolli laboratorik i betoneve qe vetngjeshen (SCC).