Shërbimet

Shërbimet

Betone cilesore sipas EN 206-12003.

8 Pompa betoni me lartësi nga 48m deri ne 26 m.

17 Autobetoniera me kapacitet nga 11m3 ne 9m3.

Laborator i ri i kompletuar për beton.

Inerte te ndryshme per ndertim.

Germim dhe transport dherash.

Ekskavatore, fadroma, kamjona veteshkarkues, sonde shpimi.

Ku ndodhemi

A: Autostrada Tiranë-Durrës, km 15, Vorë, Tiranë.

P: (+355) 66 2093708; (+355) 69 2093708

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na Kontaktoni

(*)
Please let us know your name.

(*)
Please let us know your email address.

(*)
Please let us know your message.

(*)
 Invalid Input