Rreth Nesh

Mirësevini tek Ferro-Beton & Construction!

Ferro-Beton & Construction Co është themeluar në vitin 2002. Ajo është kompani lider në industrinë e prodhimit të betonit në Shqipëri. E ndertuar në kryqëzimin e akseve kryesore të vendit Tiranë-Durrës-Lezhe, Ferro-Beton ka lehtesi në furnizimin e shpejte me beton në të tre destinacionet.

Pozicioni i pershtatshem si dhe investimi i duhur ne automjete transporti te reja si 8 pompa dhe 17 autobetoniera, jane garanci per nje pune te shpejte dhe te sigurte.

Ferro-Beton & Construction Co. vlerësohet si furnizuesi me i madh i betonit te gatshem ne Tirane dhe ne te gjithe vendin. Vetëm në 3 vitet e fundit kjo kompani ka realizuar një prodhim prej 500.000 m3 beton.

Fabrika e betonit eshte e dixhitalizuar, prodhim i vitit 2002, me kapacitet prodhues 120 m3/ore. Ne dispozicion te projekteve te medha eshte nje fabrike betoni mobile me kapacitet 80 m3/ore, prodhim i vitit 2012, e paperdorur.

Kompania ka një laborator modern dhe një staf të specializuar me inxhinierë të cilët monitorojnë prodhimin me cilësi të betonit, konform standartit EN 206-1.

Lendet e para, procesi i prodhimit dhe produktet i nenshtrohen kontrollit te laboratorit konform Manualit te Cilesise.

Sistemi i prodhimit eshte i certifikuar sistemin e cilesise ISO 9001 nga Instituti Nderkombetar i Certifikimit te Cilesise Teknike.

Zhvillimi i aktivitetit eshte miqsor me ambjentin, me hapsira te shtruara dhe te pastra si dhe larg shtepive te banimit.

Ku ndodhemi

A: Autostrada Tiranë-Durrës, km 15, Vorë, Tiranë.

P: (+355) 66 2093708; (+355) 69 2093708

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na Kontaktoni

(*)
Please let us know your name.

(*)
Please let us know your email address.

(*)
Please let us know your message.

(*)
 Invalid Input