Ferro-Beton

Kompani lider në industrinë e prodhimit të betonit në Shqipëri!

Image is not available
Slider

rreth nesh

KOMPANIA JONË E NDËRTIMIT u themelua 10 vjet më parë, në prag të ndërtesës FRENZY në SHBA ...
Që atëherë, ne kemi ndërtuar qindra ndërtesa dhe objekte private, qeveritare dhe private. Mund të mos tingëllojë si shumë, por nëse vlerësoni fuqinë punëtore, orarin e punës, materialet, planifikimin dhe korrelacionin që ishin të përfshirë të kompletuar çdo projekt të veçantë, atëherë produktiviteti ynë është i madh!

na kontaktoni
 • 320

  projekte

 • 150

  punonjes

 • 15

  milion ore pune

 • € 28

  milion investime

Shërbimet

SHËRBIME NDËRTIMI

Ne marrim kohën tonë për planifikimin fillestar para se të fillojë ndërtimi, për të balancuar të gjitha çështjet financiare dhe efikasitetin paraprakisht ...

KONTRAKTIMI I PËRGJITHSHËM

Kemi një listë të gjatë të kontraktorëve profesionistë, të cilët inxhinierët dhe arkitektët tanë gëzojnë për të punuar me shumicën e projekteve tona!

MENAXHIMI I NDËRTIMIT

Menaxhimi i projektit të ndërtimit është thelbësor. Ne po përdorim më shumë kohë dhe përsëritje të metodave efikase të cikleve të jetës për këtë.


Të rejat e fundit

Pjesemarrje ne workshop lidhur me betonet SCC, ne Panairin e Bolonjes.

05-10-2011

Te rejat me te fundit lidhur me betonet dhe perberesit e tij u prezantuan ne Panairin e Bolonjes. Midis tyre projektimi, prodhimi...

Pjesemarrje ne Panairin e Bolonjes me impiantin tone mobil, Cuoghi.

05-10-2011

Pjesemarrje ne Panairin e Ndertimit ne Bologna, Itali.

Betone te klasave te larta

15-07-2011

Kerkesat e larta te tregut te ndertimit kerkojne dhe betone te klasave te larta. Nje nga rezultatet e arritura ne fabriken tone...

Ruajtja e mjedisit

21-03-2011

Ruajtja e mjedisit nga ndotjet eshte prioritet i kompanise sone dhe per kete u krye shtrimi i territorit te fabrikes, ne menyre qe...

Çertifikimi

17-12-2010

Ne daten 17/12/2010 kompania jone u certifikua me cerifiketen ISO 9001-2008 me Nr.12111542-FA010 nga Instituti Nderkombetar per Ce...

Asistenca e Sherbimit Laboratorik Mobil te Italcementit

12-05-2005

Ne kete periudhe laboratori mobil i Italcementit drejtuar nga Dr.Carmine Campisi asistoi laboratorin tone ne punimet per ndertimin...

Ngritja e Laboratorit te Materialeve

14-07-2004

Qe ne fillimet e aktivitetit u pa e nevojshme ngritja e laboratorit te materialeve i cili rezultoi si investim i sukseshem. Per ke...

Ku ndodhemi

A: Autostrada Tiranë-Durrës, km 15, Vorë, Tiranë.

P: (+355) 66 2093708; (+355) 69 2093708

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na Kontaktoni

(*)
Please let us know your name.

(*)
Please let us know your email address.

(*)
Please let us know your message.

(*)
 Invalid Input